Clubreizen

Wat is een Alpina clubreis ?

Onze clubreizen zijn reizen in de schoolvakanties voor iedereen die kiest voor een begeleide skivakantie in een comfortabel clubhotel met vele extra's.
Iedereen in hetzelfde hotel I 
Veel inbegrepen I Vrij skien of skiles I Animatie voor iedereen I Eigen vervoer of autocar I 
Vakantie voor iedereen

Filter
22208406
EERSTE SNEEUW

Hotel Rindererhof ****

Hintertux Oostenrijk

Van dinsdag 2 tot vrijdag 5 november 2021 --- O --- Hotel Rindererhof is een traditioneel en typisch Oostenrijks hotel aan de pistes en de gondelbaan in Hintertux, de bekendste gletsjer in Oostenrijk.

Allerheiligen

KERSTSPECIAL | Paradiso****

Passo Tonale

Van zondag 26.12 tot vrijdag 31.12.21 ---O--- LUXE familie skivakantie met veel extra's en op de skipiste. Heel kindvriendelijk hotel met mooi zwembad, wellness. Wijn en frisdranken aan tafel inclusief !

Kerstmis

NIEUWJAAR | Berglift ***

Badhofgastein Oostenrijk

Van zaterdag 01.01 tot zondag 09.01.22 --- O --- AAN DE PISTE ! Typisch Oostenrijks gasthof met super ligging aan de gondel en op de skipiste !

Nieuwjaar

NIEUWJAAR | Palace****

Badhofgastein Oostenrijk

Van zaterdag 01.01 tot zondag 09.01.22 ---O--- Familie skivakantie met veel inclusief. Heel kindvriendelijk hotel met mooi zwembad, wellness. Ontbijt en diner met buffet. Wijn, bier en frisdranken aan tafel inclusief

Nieuwjaar

KROKUS | Palace****

Badhofgastein Oostenrijk

Van vrijdag 25.02 tot zaterdag 05.03.22 ---O--- Familie skivakantie met veel inclusief. Heel kindvriendelijk hotel met mooi zwembad, wellness. Ontbijt en diner met buffet. Wijn, bier en frisdranken aan tafel inclusief

Krokus

PASEN 1 | hotel Sonne****s

Ischgl Oostenrijk

Van zaterdag 02.04 tot zaterdag 09.04.22 --- O --- Een echte aanrader bij ALPINA skivakanties met zeer goede prijs-kwaliteitsgarantie. De fantastische keuken en de heel persoonlijke service door de vriendelijke eigenaars verzekeren een geslaagde skivakantie.

Pasen week 1

PASEN 1 | Schlosshotel *****s

Ischgl Oostenrijk

Van zondag 03.04 tot zaterdag 09.04.22 --- O --- Indien u wilt genieten van een skivakantie in stijl bent u hier aan het juiste adres. Comfort met Oostenrijkse traditie. Stijlvol restaurant van uitmuntende kwaliteit.

Pasen week 1

PASEN 2 | hotel Sonne****s

Ischgl Oostenrijk

Van zaterdag 09.04 tot zaterdag 16.04.22 --- O --- Een echte aanrader bij ALPINA skivakanties met zeer goede prijs-kwaliteitsgarantie. De fantastische keuken en de heel persoonlijke service door de vriendelijke eigenaars verzekeren een geslaagde skivakantie.

Pasen week 2

PASEN 2 | Schlosshotel*****s

Ischgl Oostenrijk

Van zondag 10.04 tot zaterdag 16.04.22 --- O --- Indien u wilt genieten van een skivakantie in stijl bent u hier aan het juiste adres. Comfort met Oostenrijkse traditie. Stijlvol restaurant van uitmuntende kwaliteit.

Pasen week 2

PASEN 2 I Hotel Cassana ***

Livigno Italie

Van zondag 03.04 tot zaterdag 09.04.22 --- O --- Dit mooie familiehotel heeft een heel goede en toch rustige ligging vlakbij het centrum van Livigno en de wandel-en shoppingzone.

Pasen week 2

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk eens onze shortski's of stel je reis zelf samen met een "skireis op maat".